ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… χρειάστηκε αλλά επέστρεψε στις νίκες η Παρί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα… χρειάστηκε αλλά επέστρεψε στις νίκες η Παρί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολο διπλό με 3-1 πέτυχε η ομάδα του Τούχελ στην έδρα της Μονπελιέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετρούσε δύο σερί ματς χωρίς νίκη και μέσα στην έδρα της Μονπελιέ τα βρήκε σκούρα. Ωστόσο οι Παριζιάνοι κέρδισαν με 3-1 και βρίσκονται σταθερά στην κορυφή.

Στο πρώτο ημίωρο η Παρί είχε την μπάλα στα πόδια της αλλά δεν έβρισκε χώρους , όμως στο 33’ ο Ντι Μαρία έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Νταγκμπά με προβολή στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 0-1. Στο 41’ ο Ομλέν απέκρουσε το σουτ του Ραφίνια και στο 42’ η Μονπελιέ έφυγε στην κόντρα και ο Μαβιντιντί με διπλή προσπάθεια από κοντά έκανε το 1-1. Μάλιστα με τη σέντρα η Μονπελιέ άγγιξε και το 2ο γκολ αλλά ο Νάβας πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε σουτ του Λαμπόρντε.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Κεν πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 58’ ο Ομλέν είπε όχι σε νέο πλασέ του Κεν όπως έκανε και στο 68’ σε σουτ του Ντι Μαρία. Τελικά στο 77ο λεπτό ο Κεν έκανε την κίνηση από δεξιά και με ένα απίθανο σουτ από δύσκολη έγραψε το 1-2.

Και στο 90+1’ η Παρί έφυγε στην κόντρα, ο Κουρζαβά έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Εμπαπέ σε κενό τέρμα, έγραψε το 1-3.

Πηγή: Αek365.org

The post Τα… χρειάστηκε αλλά επέστρεψε στις νίκες η Παρί (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top