ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σάρωσαν» Πέδρο και Ντιγκινί για την 7η και 8η αγωνιστική

«Σάρωσαν» Πέδρο και Ντιγκινί για την 7η και 8η αγωνιστική

Ο Joao Pedro (Απόλλων) ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με βάση το InStat Index και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Naranjo (ΑΕΚ) και στην τρίτη ο Eric Bautheac (Ομόνοια). O Joao Pedro μεταξύ άλλων έδωσε την μοναδική ασίστ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό μαζί με 54 πάσες και 7 σέντρες, λαμβάνοντας βαθμολογία 326, έναντι 318 του Naranjo.

Επειδή είναι ανθρωπίνως αδύνατο ένα άτομο ή μια επιτροπή να δουν λεπτό προς λεπτό όλα τα παιχνίδια μιας αγωνιστικής και όλες τις ενέργειες όλων των ποδοσφαιριστών με ή χωρίς την μπάλα μέσα στο γήπεδο, ο ΠΑ.Σ.Π., με την ευγενική χορηγία των Unicars & Volkswagen, χρησιμοποιεί τον δείκτη InStat Index που δίνει μια δίκαιη κι αντικειμενική λύση. Είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

Ο Nicolas Diguiny (Απόλλων) ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με βάση το InStat Index και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Onni Valakari (Πάφος) και στην τρίτη ο Tom Hateley (ΑΕΚ). O Nicolas Diguiny μεταξύ άλλων, σκόραρε 2 γκολ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα κάνοντας 57 πάσες και 3 ντρίμπλες, λαμβάνοντας βαθμολογία 341, έναντι 339 του Valakari.

Ο ΠΑ.Σ.Π., με την ευγενική χορηγία των Unicars & Volkswagen, χρησιμοποιεί τον δείκτη InStat Index που είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

The post «Σάρωσαν» Πέδρο και Ντιγκινί για την 7η και 8η αγωνιστική appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top