ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διάκριση για την επαναστατική τεχνολογία Renault Hybrid E-Tech

Διάκριση για την επαναστατική τεχνολογία Renault Hybrid E-Tech

Κάθε χρόνο, η κριτική επιτροπή L'argus τιμά ένα αθλητικό επίτευγμα, μια τεχνολογία, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο ή μια διαφήμιση. Στα φετινά βραβεία, η υβριδική τεχνολογία της Renault αλλά και η υβριδική τεχνολογία plug-in χρίστηκαν ομόφωνα ως οι νικητές του μεγάλου αυτού βραβείου.

Η υβριδική τεχνολογία E-TECH αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Renault, και συνδυάζει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν βενζινοκινητήρα και ένα έξυπνο κιβώτιο εμπνευσμένο από τη ομάδα της γαλλικής εταιρείας στην Formula 1, χωρίς συμπλέκτη ή σύγχρονα. Αυτό το μοναδικό σύστημα είναι επίσης ο καρπός της τεχνογνωσίας της μάρκας στην ηλεκτρική κινητικότητα για περισσότερα από 10 χρόνια.

Η υβριδική τεχνολογία της Renault επιτρέπει έως και 80% ηλεκτρική οδήγηση στην πόλη και έως και 40% χαμηλότερη κατανάλωση σε έναν κινητήρα E-TECH Hybrid, επιτρέποντας έως και 65 χλμ. ηλεκτρικής οδήγησης στην πόλη (WLTP City), με τελική ταχύτητα τα 135 km/h.

Οι υβριδικοί κινητήρες E-TECH τροφοδοτούν ήδη το Clio, και το Captur σε επαναφορτιζόμενα υβριδικά. Το Captur είναι επομένως το πιο προσιτό υβριδικό plug-in στην κατηγορία B-SUV, με τρεις νέες εκδόσεις να εντάσσονται στη σειρά της Renault το 2021, με το Arkana και το Captur ως υβριδικό και το Mégane ως plug-in hybrid.

Το βραβείο, ένα τρόπαιο φτιαγμένο από εκκεντροφόρο άξονα, παραδόθηκε στον Gilles Le Borgne, τον εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Groupe Renault's Engineering, για λογαριασμό όλων των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτό το καινοτόμο έργο.

Ο Όμιλος Πηλακούτα, είναι ο αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Renault στην Κύπρο,

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top