ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα έπεσε με το αυτοκίνητο σε ποτάμι για να αυτοκτονήσει – Μέσα ήταν και ο γιος της με ειδικές ανάγκες

Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα έπεσε με το αυτοκίνητο σε ποτάμι για να αυτοκτονήσει – Μέσα ήταν και ο γιος της με ειδικές ανάγκες

Οι προσπάθειες να σωθούν και η άρνηση της γυναίκας να δεχτεί βοήθεια.

Mια γυναίκα από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ έριξε εσκεμμένα το αμάξι της σε ένα ποτάμι, έχοντας στο πίσω κάθισμα τον γιο της, ένα παιδί με ειδικές ικανότητες.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της τοπικής αστυνομίας, νεκροί ανασύρθηκαν και οι δύο.

Η έρευνα κατέληξε πρόσφατα για τα αίτια του τραγικού περιστατικού του Ιουλίου, που έδωσε τέλος στη ζωή της 54χρονης Connie Crowell και του 22χρονου γιου της, Jack.

«Αυτοκτονία-φόνος», ήταν το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Η γυναίκα έριξε το αυτοκίνητο μέσα στο ποτάμι στις 31 Ιουλίου και το βρήκαν να επιπλέει ανάποδα μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω.

Η έρευνα κράτησε μήνες. Ένας κάτοχος σκάφους είδε το αμάξι να πέφτει στο ποτάμι και έσπευσε αμέσως για βοήθεια. «Ωστόσο, η Connie Crowell αρνήθηκε κάθε βοήθεια που της προσέφερε», δήλωσε ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, Roberto Rinaldi.

Γιατί αποφάσισε να δώσει με τέτοιον τρόπο τέλος σε δύο ζωές, δεν θα γίνει πιθανότατα ποτέ γνωστό…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top