ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να επαναφέρει την ηρεμία και να γίνει… «αφεντικό»!

Να επαναφέρει την ηρεμία και να γίνει… «αφεντικό»!

Είναι πραγματικότητα, πως στo τελευταίo παιχνίδι πρωταθλήματος, η Νέα Σαλαμίνα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και δέχθηκε την ήττα από την ΕΝΠ, μια ήττα που την έβαλε σε… περιπέτειες.

Παρόλα αυτά, στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων επικρατεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στο κύπελλο, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Η ομάδα του Σάββα Δαμιανού, πάει στη Λεμεσό έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και τη νίκη, που θα τη βάλει σε θέση οδηγού και θα γίνει το αφεντικό για την πρόκριση.

Εννοείται, πως το κύπελλο, ενδιαφέρει πολύ την ομάδα της Αμμοχώστου, θέλοντας να το κατακτήσει και να βγει στην Ευρώπη. Γίνεται επίσης, εύκολα αντιληπτό, πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν δεν ερχόταν η ήττα από την ΕΝΠ, ωστόσο, όλοι στην ομάδα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ, αλλά θα προσπαθήσουν για πολλούς λόγους να πάρουν προβάδισμα για την ημιτελική φάση.

Με νίκη ή ένα καλό αποτέλεσμα, είναι λογικό ότι θα αλλάξει κατά πολύ η ψυχολογία και θα δώσει άλλη δυναμική στους ερυθρόλευκους ενώ επίσης θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας του Σάββα Δαμιανού, ενώ ταυτόχρονα, θα μπουν τα… θεμέλια για μια μεγάλη πρόκριση.

The post Να επαναφέρει την ηρεμία και να γίνει… «αφεντικό»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top