ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Οι μαθητές μετά τον πανικό με τα rapid test: 'Έφεραν τα test σ' ένα μαύρο σακούλι - Κλαίγαμε για τις οικογένειές μας'

Οι μαθητές μετά τον πανικό με τα rapid test: 'Έφεραν τα test σ' ένα μαύρο σακούλι - Κλαίγαμε για τις οικογένειές μας'

Ένα «κακόγουστο αστείο» μοιάζει να έζησαν σήμερα οι μαθητές στο Λύκειο του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό έπειτα από το αλαλούμ με τα θετικά rapid test, ενώ στο επαναληπτικό βγήκαν αρνητικά.

Σύμφωνα με δηλώσεις μαθητών στην  εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» στο Σίγμα, «είχαν έρθει κάποια rapid test που βρίσκονταν σε ένα μαύρο σακούλι με επικεφαλίδα ότι προέρχονται από το Υπουργείο Υγείας. Βρεθήκαμε πέραν των 40 μαθητών θετικοί, ήμασταν όλοι στην ίδια γραμμή όταν πήγαμε να κάνουμε το τεστ και όλοι βγήκαμε θετικοί. Μας ανακοίνωσαν ότι θα έρθει ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου να φέρει πιο εξειδικευμένα rapid test. Όταν μας έκαναν δύο δειγματοληπτικά τεστ, και από αριστερά και από δεξιά, βγήκαμε όλοι αρνητικοί».

Έκλαιγαν οι μαθητές- όπως παραδέχονται- γιατί δεν ήξεραν αν ήταν η αιτία να προκαλέσουν προβλήματα υγείας στις οικογένειες τους, «εγώ ήμουν ένα θύμα που είχα βγει θετική και έκλαιγα όχι γιατί θα πάθαινα κάτι σοβαρό αλλά γιατί έχω γιαγιάδες, παππούδες, γονείς που μπορεί να κολλήσουν τον ιό και στη χειρότερη περίπτωση να επέλθει και ο θάνατος».

Άλλος μαθητής μάλιστα δήλωσε ότι τους είπαν άτομα της μονάδας δειγματοληψίας στο σχολείο πως  «εάν έπαιρναν άλλα τεστ από το Υπουργείο Υγείας, θα έβγαιναν όλα θετικά».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top