Βουλή: Κλείδωσαν οι θέσεις-κλειδιά και η Επιτροπή Επιλογής – Το παρασκήνιο και το «Όχι» στον Οδυσσέα
Η Ολομέλεια της Βουλής διόρισε σήμερα Γραμματείς και Κοσμήτορες και εξέλεξε τα μέλη της Επιτροπής Επιλογής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα- Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ο Πέτρος Καραγιάννης δεν ήθελε να πάρει θέση, αναφέροντας μάλιστα στον παρουσιαστή ότι αυτά που του ζητά είναι να βάλει τον μανδύα της «Πυθίας» και να προχωρήσει σε θέση που δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει ουσιαστική υπόσταση.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μετά τον Κωστρίκη φεύγει κι'άλλο μέλος της επιστημονικής ομάδας; - Όλο το παρασκήνιο
Εξέφρασε ωστόσο την ελπίδα ότι θα γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα, προσθέτοντας ότι θα υπάρχουν και τον Μάη περιορισμοί, ενώ τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά των πολιτών και η εικόνα που θα επικρατεί το Πάσχα «είναι στα δικά μας χέρια»
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Φόβος, ανησυχία και ασφυξία στα νοσοκομεία - Αυστηρότερα μέτρα με επίκεντρο τη Λεμεσό
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




