Πετούσε σε κατοικημένη περιοχή - Οδηγούσε με 122 χιλιόμετρα αντί 65

Πετούσε σε κατοικημένη περιοχή - Οδηγούσε με 122 χιλιόμετρα αντί 65

Στη σύλληψη άνδρα, ηλικίας 21 ετών, που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στην επαρχία Αμμοχώστου, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.50μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 122 χιλιομέτρων την ώρα, αντί 65.

Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 21χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Αμμοχώστου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE