ΠτΔ: Προανήγγειλε νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν - Θα συγκαλέσει και Εθνικό Συμβούλιο
Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.50μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 122 χιλιομέτρων την ώρα, αντί 65.
Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 21χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Αμμοχώστου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για εκδίκαση της υπόθεσης.
Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




