Λεμεσός: Απτόητοι οι εμπρηστές - Πυρπόλησαν όχημα 34χρονης

Λεμεσός: Απτόητοι οι εμπρηστές - Πυρπόλησαν όχημα 34χρονης

Κακόβουλη φωτιά σε όχημα 34χρονης στη Λεμεσό προκάλεσε ζημιές 2 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα 34χρονης στη Λεμεσό στις πέντε τα ξημερώματα.

Το όχημα 34χρονης, βρισκόταν έξω από την οικία της στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό και υπέστη εκτεταμένες ζημιές ύψους 2 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική Υπηρεσία και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.  Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. 

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE