Λεμεσός: Απτόητοι οι εμπρηστές - Πυρπόλησαν όχημα 34χρονης

Λεμεσός: Απτόητοι οι εμπρηστές - Πυρπόλησαν όχημα 34χρονης

Κακόβουλη φωτιά σε όχημα 34χρονης στη Λεμεσό προκάλεσε ζημιές 2 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα 34χρονης στη Λεμεσό στις πέντε τα ξημερώματα.

Το όχημα 34χρονης, βρισκόταν έξω από την οικία της στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό και υπέστη εκτεταμένες ζημιές ύψους 2 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική Υπηρεσία και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.  Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. 

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.