LIFESTYLE

Survivor: Μυθικό το ποσό που προσφέρει ο Ατζούν στον Ντάνο – Δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά σε ριάλιτι

Survivor: Μυθικό το ποσό που προσφέρει ο Ατζούν στον Ντάνο – Δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά σε ριάλιτι

Δεν λυπάται τα χρήματα που θα σπαταλήσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου στον νέο κύκλο του Survivor να λάβει μέρος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Τούρκος παραγωγός «πολιορκεί» τον νικητή του Survivor 1 και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό», φαίνεται πως έχει προσεγγίσει τον Ντάνο με ένα συμβόλαιο της τάξης των 300.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να είναι σίγουρος για την επιτυχία του νέου κύκλου του Survivor και στόχος του είναι να φέρει στο παιχνίδι όλα τα μεγάλα ονόματα που έχουν περάσει από αυτό.

Εάν τελικά επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το συμβόλαιο των 300.000 ευρώ θα είναι το μεγαλύτερο που έχει υπογραφεί ποτέ στην ιστορία των ελληνικών ριάλιτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «χρυσό» συμβόλαιο είχε υπογράψει ο Τριαντάφυλλος, καθώς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του περσινού κύκλου, με απολαβές 6.000 ευρώ την εβδομάδα. Αν ισχύουν τα όσα γράφονται βέβαια, τεράστιο ποσό πήρε και ο Αλέξης Παππάς για να συμμετάσχει στο Bachelor (100.000 ευρώ).

Ωστόσο τα λεφτά που πέφτουν στο τραπέζι για τον Ντάνο δεν έχουν προηγούμενο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top