ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Δικαστήριο με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης ο 32χρονος - Αναζητούνται πρόσωπα που το βοήθησαν να θάψει τις δυο γυναίκες

Στο Δικαστήριο με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης ο 32χρονος - Αναζητούνται πρόσωπα που το βοήθησαν να θάψει τις δυο γυναίκες

Με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης των δυο γυναικών, ηλικίας 33 και 43 χρόνων, οδηγείται σήμερα στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού ο 32χρονος Σύρος, ο οποίος ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος και υπέδειξε το χώρο όπου έθαψε τα θύματα.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο συνεχίζει τη διερεύνηση που ξεκίνησαν αρχικά οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι έψαχναν τα ίχνη της Mariia Gazibagandova και της Khaiat Alraeesi, από τις 19 Νοεμβρίου.

Ο ύποπτος, που κλήθηκε για ανάκριση στις 25 Νοεμβρίου και συνελήφθη στις 26 Νοεμβρίου, για υπόθεση απαγωγής και αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του, αρνείτο εμπλοκή μέχρι και προχθές Σάββατο, οπόταν ομολόγησε τη διάπραξη του διπλού εγκλήματος.

Οι σοροί των άτυχων γυναικών εντοπίστηκαν χθες, μετά τις υποδείξεις του, στην αυλή εξοχικής κατοικίας στην περιοχή του Κάτω Αμιάντου και σήμερα το πρωί αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστές στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top