ΔΙΕΘΝΗ

Σε άθλια κατάσταση η Τουρκία: Μπακλαβάς χωρίς φιστίκι, τοστ και πίτα χωρίς τυρί λόγω φτώχειας

Σε άθλια κατάσταση η Τουρκία: Μπακλαβάς χωρίς φιστίκι, τοστ και πίτα χωρίς τυρί λόγω φτώχειας

Μπακλαβά χωρίς φιστίκι, τοστ χωρίς τυρί, πίτα χωρίς τυρί, πουλούν πλέον σε περίπτερα στην Τουρκία λόγω φτώχειας, σύμφωνα με τις τουρκικές αντιπολιτευτικές εφημερίδες, οι οποίες μάλιστα επικαλούνται τουίτ στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ, ο μπακλαβάς χωρίς φιστίκι πωλείται στην τιμή των 19,90 τουρκικών λιρών αντί των 150 που πωλείται ο κανονικός.

Επίσης, το γνωστό "τοστάδικο" Μεχμέτ Ερόλ στο Γκαζιάντεπ, την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη άρχισε να πουλάει άδειο τοστ για δύο λίρες. Ο σύμβουλος του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντενίζ Ντεμίρ ανέβασε φωτογραφία από μενού στο τουίτερ με τη γνωστή παραδοσιακή τουρκική πίτα ‘γκιοζλεμέ’ που άλλοτε φτιάχνεται με τυρί, πατάτα ή κιμά σχολιάζοντας: “Μετά τον σκέτο μπακλαβά και το σκέτο τοστ, τώρα και σκέτο γκιοζλεμέ…”. Στο μενού διευκρινίζεται ότι η πίτα είναι άδεια και πωλείται έναντι 10 λιρών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top