LIKE ONLINE

Influencer ισχυρίζεται πως μπορεί να επικοινωνεί με νεκρά ζώα - Δείτε βίντεο

Influencer ισχυρίζεται πως μπορεί να επικοινωνεί με νεκρά ζώα - Δείτε βίντεο

Έχετε ποτέ ευχηθεί να μπορούσατε να μιλήσετε στα κατοικίδιά σας και να καταλάβετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους; Λοιπόν, υπάρχει μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τα ζώα.

Μια επικοινωνιολόγος ισχυρίζεται ότι μπορεί να μιλήσει με τα νεκρά κατοικίδια ζώα. Λέει ότι έχει αυτό το χάρισμα από τότε που ήταν παιδί και από τότε το χρησιμοποιεί για να βοηθάει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με την γυναίκα, η επικοινωνία με τα αποθανόντα κατοικίδια είναι παρόμοια με την επικοινωνία με τα ζωντανά. Η διαφορά είναι ότι πρέπει να βασίζεται περισσότερο στη διαίσθηση και τον οραματισμό, αφού το ζώο δεν είναι πλέον σωματικά παρόν. Λέει ότι μπορεί ακόμα να αισθάνεται την ενέργεια και τα συναισθήματα του ζώου και μπορεί να επικοινωνεί μαζί του με τρόπο που να έχει νόημα για τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου.

Η επικοινωνήτρια ζώων ισχυρίζεται ότι έχει βοηθήσει πολλούς ιδιοκτήτες ζώων που πάλευαν να συμβιβαστούν με την απώλεια των αγαπημένων τους κατοικίδιων. Λέει ότι επικοινωνώντας με το αποθανόν κατοικίδιο ζώο, είναι σε θέση να προσφέρει παρηγοριά και στον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου και να τον βοηθήσει να κατανοήσει την οπτική γωνία του ζώου σχετικά με τον θάνατό του.

Δείτε βίντεο:

Ωστόσο, δεν είναι όλοι πεπεισμένοι για τις ικανότητες της επικοινωνήτριας ζώων. Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν την ιδέα της επικοινωνίας των ζώων και ότι πρόκειται απλώς για μια μορφή ψευδοεπιστήμης.

Παρά τον σκεπτικισμό, η επικοινωνία των ζώων έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, με πολλούς ανθρώπους να αναζητούν τις υπηρεσίες των επικοινωνιολόγων ζώων για να κατανοήσουν καλύτερα τα κατοικίδιά τους. Ορισμένοι επικοινωνιολόγοι ζώων προσφέρουν ακόμη και τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν χαμένα κατοικίδια να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους ή για να βοηθήσουν σε θέματα συμπεριφοράς.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top