ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η νηπιαγωγός που συγκίνησε με την ανθρωπιά της - Πως βοήθησε παιδί με σοβαρή αναπηρία να εξελιχθεί - Όσα αναφέρει η μητέρα στο «T» - Βίντεο

Η νηπιαγωγός που συγκίνησε με την ανθρωπιά της - Πως βοήθησε παιδί με σοβαρή αναπηρία να εξελιχθεί - Όσα αναφέρει η μητέρα στο «T» - Βίντεο

Μια συγκινητική ιστορία από μητέρα μονογονιό η οποία με τον δικό της τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει έξι χρόνια μετά την δασκάλα-νηπιαγωγό του γιου της, ο οποίος διαγνώστηκε με σοβαρής μορφής κινητική αναπηρία.

Η Άντρη Σπύρου, γνωστή και ως η διαχειρίστρια της ομάδας "Μονογονιοί - Κύπρος" η οποία παλεύει εδώ και χρόνια για τα δικαιώματα των μονογονεϊκών οικογενειών, με ένα συγκινητικό βίντεο ευχαρίστησε την δασκάλα του γιού της, η οποία όπως ανέφερε στάθηκε κοντά του.

Μιλώντας στο ThemaOnline η κ.Σπύρου δεν ξεχνά τους ανθρώπους που βοήθησαν το παιδί της και διηγήθηκε την ιστορία της:  «Το 2013 γίνεται η διάγνωση του γιου μου με σοβαρής μορφής κινητική αναπηρία κορμού και κάτω άκρων και ψυχοκινητική καθυστέρηση.

Μονογονιός όπως ήμουν, μετά από πολλές δυσκολίες και προσπάθειες, βρέθηκε ένα νηπιαγωγείο το οποίο δέχθηκε το 2 χρονών τότε γιο μου. Εβρισκα κλειστές πόρτες παντού όπου και αν πήγαινα. Εκεί γνωρίσαμε μια δασκάλα, τη Χριστίνα Ιωάννου, που αγάπησε από την πρώτη στιγμή ο γιος μου που ποτέ δεν μιλούσε. Στην ανακοίνωση της, ότι θα σταματούσε από το νηπιαγωγείο για να προσέχει παιδιά στο σπίτι της, την ακολουθήσαμε με κλειστά μάτια...Από το 2013 έως το 2017 ήταν χρόνια δύσκολα, γεμάτα πίεση, άγχος, σκέψεις. Η συνδρομή της συγκεκριμένης δασκάλας ήταν τεράστια, για το πως είναι ο γιος μου σήμερα και το πόσο θετικά εξελίχθηκε η υγεία του αλλά και που έφτασε. Η συγκεκριμένη δασκάλα ακολουθούσε τις οδηγίες των θεραπευτών. Όλη της η οικογένεια ( πατέρας, μητέρα, αδερφός) αγάπησαν τον γιο μου».

Έξι χρόνια μετά η κ.Σπύρου με μια αγκαλιά με τον 12χρονο πλέον γιο της,  μια ανθοδέσμη και μαζί ένα βίντεο ενός λεπτού, ανέβηκε στη σκηνή την ώρα της σχολικής γιορτής και ευχαρίστησε τη δασκάλα η οποία στήριξε τον γιο της στα πρώτα του σχολικά χρόνια. Το θέατρο κατάμεστο και ο κόσμος συγκινημένος χειροκροτούσες βλέποντας τις εικόνες του βίντεο. 

Δείτε το βίντεο το οποίο δημοσίευσε η μητέρα για την δάσκαλα του γιου της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top