ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας κατήγγειλε 50χρονο ότι έδειξε πορνογραφικό υλικό στον 10χρονο γιο του στη Νίσυρο αλλά... κινδυνεύει ο ίδιος με απέλαση

Πατέρας κατήγγειλε 50χρονο ότι έδειξε πορνογραφικό υλικό στον 10χρονο γιο του στη Νίσυρο αλλά... κινδυνεύει ο ίδιος με απέλαση

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη Νίσυρο μετά την καταγγελία πατέρα που ζει στο νησί ότι 50χρονος έδειξε πορνογραφικό υλικό στον 10χρονο γιο του. Κάτοικοι του νησιού διαμαρτύρονται επειδή, όπως λένε, ο καταγγέλων πατέρας απειλείται με απέλαση, καθώς βρέθηκε να στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων.

Σύμφωνα με το MEGA, ο καταγγελόμενος 50χρονος είναι φύλακας του αρχαιολογικού μουσείου της Νισύρου και ζει μόνος του στο νησί τα τελευταία 12 χρόνια.

«Με αφορμή την καταγγελία, ξεκίνησε μια διαδικασία. Εμείς, αυτό που κάναμε από την πρώτη στιγμή, ήταν ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες οι θεσμικές. Σήμερα έρχεται κλιμάκιο με ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό. Χθες κάναμε μια πολύ σοβαρή κουβέντα με τα παιδιά για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν αυτές τις καταστάσεις. Πολλά παιδιά πλέον ανοιχτήκανε και μίλησαν. Ενδεχομένως οι προεκτάσεις να είναι πολύ μεγαλύτερες» δήλωσε ο διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου Νισύρου, συμπληρώνοντας ότι «σίγουρα είναι πάνω από έξι» τα παιδιά με τα οποία συναναστρεφόταν ο 50χρονος αρχαιοφύλακας.

Η επιστολή των κατοίκων της Νισύρου

Σε επιστολή τους κάτοικοι της Νισύρου ζητούν να επιστρέψει ο καταγγέλων πατέρας στην οικογένειά του και να προστατευτεί μετά την καταγγελία του. «Για το νησί και την κοινωνία μας είναι ένα ζήτημα ηθικής αρχής και όχι νομικής τάξης» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, περιγράφοντας τι συνέβη είπε ότι «από την αρχή αυτός ο άνθρωπος πήρε το Χαμόγελο του Παιδιού. Πήγε στο τμήμα στης Νισύρου, τον έστειλαν στην Κω. Στην Κω πήγε περιπολικό και τον πήρε από το καράβι και η Ασφάλεια ασχολήθηκε με το περαστικό, υπάρχει ψυχολόγος στην Κω. Κατόπιν είδαν ότι ο άνθρωπος αυτός έχει παραβιάσει τους όρους διαμονής και μάλιστα είχε και απαγόρευση εισόδου».

Σύμφωνα με κ. Καλλιακμάνη «ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, είπε πως πρέπει το παιδί να το δουν ψυχολόγοι και μέχρι τότε δε θα απελαθεί».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top