ΔΙΕΘΝΗ

Νέα γκάφα από τον Μπάιντεν: Μπέρδεψε τη Ράφα με την ισραηλινή πόλη Χάιφα

Νέα γκάφα από τον Μπάιντεν: Μπέρδεψε τη Ράφα με την ισραηλινή πόλη Χάιφα

Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος σε συνέντευξή του, την περασμένη Τρίτη, μπέρδεψε την ισραηλινή πόλη-λιμάνι Χάιφα με το τελευταίο καταφύγιο αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας, τη Ράφα.

Ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε τη γκάφα όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Reshad Hudson του Nexstar Media σχετικά με το σχέδιό του να κερδίσει ξανά φιλοπαλαιστίνιους ψηφοφόρους στον απόηχο του πολέμου του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς.

Δείτε το βίντεο:


«Έχω συναντηθεί μαζί τους, νούμερο ένα», είπε ο Μπάιντεν. «Νούμερο δύο, ξεκαθάρισα ότι πρέπει να αυξήσουμε κατά πολύ την ποσότητα τροφής, νερού και υγειονομικής περίθαλψης που πηγαίνει στη Γάζα».

«Και το ξεκαθάρισα στους Ισραηλινούς, μην προχωρήσετε στη Χάιφα», πρόσθεσε, προφανώς εννοώντας την Ράφα!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top