ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατέληξε με χειροπέδες 19χρονη για κλοπές σε ξενοδοχείο

Κατέληξε με χειροπέδες 19χρονη για κλοπές σε ξενοδοχείο

Στην σύλληψη 19χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στα πλαίσια της διερεύνησης υπόθεσης κλοπών σε ξενοδοχείο στην Πάφο, για την οποία συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και τελεί υπό τετραήμερη κράτηση υπάλληλος, ηλικίας 30 ετών, τη Δευτέρα καταγγέλθηκε από έναν εκ των διευθυντών ξενοδοχείου ότι στις 19 Απριλίου του τηλεφώνησε 19χρονη, η οποία σχετίζεται φιλικά με τον ύποπτο και προσπάθησε να τον επηρεάσει ώστε να δώσει μαρτυρία υπέρ του 30χρονου.

Βάση αυτού, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της για παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και τελεί υπό κράτηση.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη του 30χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σε σχέση με διαρρήξεις και κλοπές στο ξενοδοχείο. Σε έρευνα στο τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του είχαν εντοπίστηκαν τρεις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια του ξενοδοχείου, ενώ σε έρευνα στην οικία του εντοπίστηκαν άλλες τέσσερις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια ξενοδοχείου, ένα χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου εντοπίστηκε αριθμός χρυσαφικών, καθώς επίσης και μικροποσότητα κάνναβης.

Τόσο το χρηματοκιβώτιο όσο και οι κάρτες εισόδου αναγνωρίστηκαν ως περιουσία του ξενοδοχείου από τον Διευθυντή του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top