ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τρίτης και τον αστυνομικό συντάκτη, Θησέα Ιωάννου, το λευκό σκούτερ - όχι τελικά μεγάλου κυβισμού - προσεγγίζει από δεξιά την μοτοσυκλέτα του 34χρονου.

Ακόμη, αναφέρθηκε ότι οι Αρχές, έχουν πλήρη εικόνα τόσο του σκούτερ όσο και των κρανών που φορούσαν οι δύο, τα οποία φαίνεται να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, φαίνεται και έξω από τον αστυνομικό σταθμό που βρισκόταν νωρίτερά το θύμα, να εντοπίζονται ύποπτες κίνησες, τις οποίες προσπαθούν να εντοπίσουν μέσω των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, καθώς οι ανακριτές θεωρούν πως οι δύο που ήταν στην μοτοσυκλέτα είχαν και τρίτο συνεργό, που τους ενημέρωσε για την αναχώρηση του 34χρονου από τον σταθμό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, φαίνεται οι Αρχές να ανέμεναν εγκληματική ενέργεια και ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχε πλήρη ενημέρωση και το αρχηγείο αστυνομίας από συγκεκριμένη υπηρεσία.

Τέλος να σημειωθεί ότι ανακρίθηκαν αρκετά πρόσωπα, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποια σύλληψη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο πιο κάτω βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top