ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Σεσημασμένο πρόσωπο για ακόμα μια φορά βρέθηκε να παρανομεί. Το εν λόγω πρόσωπο έχει καταγγελθεί έντεκα φορές για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας ενώ διερευνώνται 7 διαφορετικά αδικήματα εις βάρος του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας «Ενα πρόσωπο σεσημασμένο για πολλές σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας κατήγγειλαν χθες μέλη της Υπηρεσίας μας αφού εντοπίστηκε να κυνηγά λαγούς με κυνηγετικό όπλο, με τη συνοδεία 4 κυνηγετικών σκύλων σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου σε περίοδο κλειστή για το κυνήγι».

Συγκεκριμένα χθες το πρωί γύρω στις 07:10 , μετά από αξιοποίηση πληροφορίας ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί σε συγκεκριμένη τοποθεσία βόρεια της κοινότητας Περιστερώνας στην επαρχία Λευκωσίας, και άμεσης κινητοποίησης των μελών της Υπηρεσίας, εντοπίστηκε καταρχάς ένα πρόσωπο το οποίο φαίνεται να ήταν ο «προπομπός» δεύτερου προσώπου που στη συνέχεια εντοπίστηκε να βρίσκεται σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου και να συνοδεύεται από τέσσερα κυνηγετικά σκυλιά τα οποία δεν έφεραν αριθμούς σήμανσης.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το πιο πάνω πρόσωπο δεν επιτρέπεται η εκπαίδευση των κυνηγετικών σκύλων. Αφού εντοπίστηκε το δεύτερο πρόσωπο, έγιναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο που βρισκόταν το ύποπτο πρόσωπο, εντοπίστηκε κρυμμένο, ένα κυνηγετικό όπλο.

«Κατά τη διάρκεια περισυλλογής των τεκμηρίων το ύποπτο πρόσωπο άρπαξε το κυνηγετικό όπλο και τράπηκε σε φυγή προς τις κατεχόμενες περιοχές. Τα μέλη της Υπηρεσίας μας αφού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το εν λόγω πρόσωπο προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία όπου μέλη της στη συνέχεια εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του ύποπτου προσώπου το οποίο και αναζητείται.
Εναντίον του πιο πάνω προσώπου, το οποίο τα τελευταία 20 χρόνια έχει καταγγελθεί 11 φορές για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας, διερευνώνται 7 διαφορετικά αδικήματα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top