LIKE ONLINE

Αυγό, λαμπάδα και αρνί - Αυτά τα ζώδια είναι πολύ πασχαλινοί τύποι

Αυγό, λαμπάδα και αρνί - Αυτά τα ζώδια είναι πολύ πασχαλινοί τύποι

Σε πολλούς δεν αρέσουν οι γιορτές. Άλλοι πάλι τρελένονται. Μερικοί προτιμούν τα Χριστούγεννα ενώ κάποιοι αγαπούν το Πάσχα. Ποια είναι τα seasonal ζώδια που περιμένουν το Πάσχα πώς και πώς;

Kριός: Όπου γάμος και χαρά ο Κριός και η Βασίλω πρώτοι! Δώσε γλέντι στον Κριό και πάρτου την ψυχή. Θα οργανώσει την οικογένεια, θα στρώσει το τραπέζι και θα σύρει το χορό. Σαφώς και είναι εκείνος ο θείος που θέλει να κάθεται πάντα με τη νεολαία.

Δίδυμος: Ο ανυπέρβλητος ψήστης, ο τύπος που θα πετάξει τα πιο εκκωφαντικά εκρηκτικά και ο άνθρωπος πίσω από το πιο περίτεχνα τυλιγμένο κοκορέτσι. Το Πάσχα είναι οπωσδήποτε το φόρτε του αφού είναι κι αυτό κινητό όπως και ο εσωτερικός του κόσμος.

Αιγόκερως: Αυτός ζει περισσότερο το δράμα παρά την Ανάσταση, αλλά δεν παύει να είναι ο πιο τυπικός στο θέμα νηστείας και δώρων στα βαφτιστήρια. Δε θα φάει ούτε λάδι, θα εξομολογηθεί και θα πάρει λαμπάδα υπερπαραγωγή και ακριβό παιχνίδι στο παιδί.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top