ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατιώτες: Συνεχίζονται οι διευκολύνσεις των αθλητών κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου

Στρατιώτες: Συνεχίζονται οι διευκολύνσεις των αθλητών κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου

Συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Άμυνας Βασίλη Πάλμα και του εκτελεστικού προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρου Νεοφυτίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα συζήτησης το νέο αναθεωρημένο πρωτόκολλο για τις διευκολύνσεις των αθλητών.

Στη συνάντηση έλαβε μέρος και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου, Λούης Χατζηδημητρίου.

H συζήτηση ήταν εποικοδομητική και ωφέλιμη, με τον κ. Νεοφυτίδη να εκφράζει τους προβληματισμούς του τόσο για τον μειωμένο αριθμό των ποδοσφαιριστών που δικαιούνται διευκολύνσεις όσο και για την αφαίρεση του δικαιώματος διευκολύνσεων για όλους τους αθλητές με τη λήξη των αγωνιστικών πρωταθλημάτων.

Ο κ. Πάλμας κατανόησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατεύσιμοι ποδοσφαιριστές και ενδεικτικό τούτου ήταν ότι υπέγραψε οδηγία όπως συνεχιστούν οι διευκολύνσεις των αθλητών κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όπου δεν υπάρχουν αγώνες. Όσον αφορά τον μειωμένο αριθμό των ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, το θέμα θα συζητηθεί με τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ με σκοπό να εξευρεθεί η καταλληλότερη λύση.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ευχαριστεί τον Υπουργό Άμυνας που συμμερίστηκε τις ανησυχίες του Συνδέσμου μας όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και ελπίζουμε ότι σύντομα θα υπερβούμε όλα τα εμπόδια ώστε να κάνουμε τη ζωή των ποδοσφαιριστών πιο εύκολη, κάτι που θα έχει θετικές συνέπειες και για την Εθνική ομάδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top