ΚΟΣΜΟΣ

Έξι τραυματίες από την κατάρρευση οροφής κινηματογράφου στο Βαγιαδολίδ

Έξι τραυματίες από την κατάρρευση οροφής κινηματογράφου στο Βαγιαδολίδ

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά χθες βράδυ όταν κατέρρευσε μέρος της οροφής ενός κινηματογράφου στο Βαγιαδολίδ, στη βόρεια Ισπανία, ανακοίνωσαν οι τοπικές υπηρεσίες διάσωσης.

Μια γυναίκα και ένα παιδί δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες μέσα στην αίθουσα του κινηματογράφου που στεγάζεται σε ένα εμπορικό κέντρο. Κατόπιν έφυγαν για το σπίτι τους ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομεία. Όλοι τους φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα.

Η αστυνομία ανήρτησε στο Twitter τη φωτογραφία ενός πυροσβέστη δίπλα στα συντρίμμια της οροφής του κινηματογράφου. Μέσα στην αίθουσα τη στιγμή του ατυχήματος υπήρχαν 42 θεατές.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει καμία εξήγηση μέχρι στιγμής για το ατύχημα που σημειώθηκε ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, συνοδευόμενοι από σφοδρή βροχόπτωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top