ΠΑΡΑ-THEMA

Γνωρίστε τον «τέλει λουλούδι»! Ποιος είναι ο συμπαθέστατος κύριος που ξέρουν όλοι στη Λεμεσό;

Γνωρίστε τον «τέλει λουλούδι»! Ποιος είναι ο συμπαθέστατος κύριος που ξέρουν όλοι στη Λεμεσό;

Αν είσαι Λεμεσιανός ή συχνάζεις στη πόλη,σίγουρα κάπου θα έχεις πετύχει τον κύριο της φωτογραφίας, γνωστός στους κατοίκους της Λεμεσού ως ο «τέλει λουλούδι». Η εφημερίδα «Λεμεσός» και ο εκδότης της Σάκης Στυλιανού συνάντησε τον συμπαθέστατο Στέλιαν σε ένα από τα στέκια της πόλης και είχε μαζί του μια μικρή κουβέντα.

Ο γνωστός κύριος "Τέλει λουλούτι" λοιπόν, ονομάζεται Στέλιαν και είναι πατέρας 7 παιδιών. Είναι μετανάστης στην πόλη  και παλεύει να μεγαλώσει την οικογένεια πουλώντας κατακόκκινα τριαντάφυλλα, στους δρόμους της οδού Σαριπόλου, αλλά και σε πολλά άλλα στέκια της πόλης, όπως και η γυναίκα του.

Καταφέρνει  με αυτό τον τρόπο όπως δηλώνει,  να παίρνει ένα πιάτο φαγητό κάθε βράδυ στο σπίτι του και να θρέψει τα παιδιά του με αξιοπρέπεια αλλά και αγάπη τόσο για την οικογένεια του, όσο και για του Λεμεσιανούς τους οποίους εκτιμά και σέβεται

Ποια είναι η γνώμη του για τους Λεμεσιανούς

Έχει πολύ καλή εντύπωση για τους Λεμεσιανούς. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: "Στη Λεμεσό οι άνθρωποι με αγαπάνε και εκτιμάνε αυτό που κάνω. Με φωνάζουν ο κύριος "Τέλει λουλούτι" και ξέρω ότι το κάνουνε με καλή καρδιά. Είναι ένας λαός πολιτισμένος και ευγενικός. Μ'αρέσει η Κύπρος".

Μην ξεχνάτε λοιπόν να στηρίζετε τον κύριο Stelian και προσφέρετε λουλούδια στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top