ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Ανδρέα Πιερίδη – Αφήνει πίσω του 3 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Ανδρέα Πιερίδη – Αφήνει πίσω του 3 παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι και συγγενείς στον 48χρονο επιχειρηματία από την Λάρνακα, Ανδρέα Πιερίδη ο οποίος έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρό τροχαίο ατυχήματα που σημειώθηκε στις 22/12.

Η κηδεία του Πιερίδη θα τελεστή το Σάββατο 30/12 η ώρα 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στα Κελλιά Λάρνακας.

Ο άτυχος 48χρονος αφήνει πίσω του σύζυγο και τρία παιδιά.

Μας αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια του και τα τρία τέκνα του.

Να θυμίσουμε πως ο Ανδρέας Πιερίδης υπέκυψε την Τετάρτη 27/12 στα πολύ σοβαρά τραύματά του.

Ο ίδιος είχε εμπλακεί σε τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 22/12 στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε το πρωί της Πέμπτης 28/12 η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα ο άτυχος 48χρονος  υπέστη πολλαπλές κακώσεις κεφαλής, σώματος και ζωτικών οργάνων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE