Αλλαγή ημέρας για αγώνα της Β’ κατηγορίας

Αλλαγή ημέρας για αγώνα της Β’ κατηγορίας

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Ξυλοτύμπου και της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου, αντί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

Η μετάθεση του αγώνα γίνεται γιατί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας θα διεξαχθεί ο αγώνας του Εθνικού με τη Νέα Σαλαμίνα για το Πρωτάθλημα Cyta.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE