ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Κύπριος επιτέθηκε άσεμνα εναντίον ανήλικης - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Κύπριος επιτέθηκε άσεμνα εναντίον ανήλικης - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Νεαρός άντρας καταζητείται από το απόγευμα της Πέμπτης (11/1) όταν επιτέθηκε άσεμνα κατά ανήλικης στο Καϊμακλί της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός είχε κυπριακή προφορά και επιτέθηκε στην ανήλικη στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Γρίβα Διγενή στο Καϊμακλί.

Ο δράστης είχε κυπριακή προφορά, με μαλλιά καστανά, κυματιστά, κοντό γένι καστανόμαυρο, με σκουλαρίκι στο μέσο του κάτω χείλους και στο ένα φρύδι. Ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης και κρατούσε άσπρη τσάντα.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες καλέστε στο 1460.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE