ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μέσα για 6 ημέρες ο 33χρονος ύποπτος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μέσα για 6 ημέρες ο 33χρονος ύποπτος

lass="customLinks">Διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εξέδωσε την Τρίτη 16/01 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον του 33χρονου που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.

Η απόπειρα φόνου, διαπράχθηκε γύρω στη 1.30π.μ. ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία. Θύμα ήταν 27χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε πολλαπλά κτυπήματα με μαχαίρι, από δύο πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

lass="customLinks">ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Καταζητείται 19χρονος για απόπειρα φόνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

lass="customLinks">ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 33χρονο για την απόπειρα φόνου εναντίον 27χρονου

lass="customLinks"> 

lass="customLinks"> 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE