Συγκινεί η Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγός - ' 'Ένας χρόνος από την αφαίρεση του όγκου που είχα στον εγκέφαλο' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί η Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγός - ' 'Ένας χρόνος από την αφαίρεση του όγκου που είχα στον εγκέφαλο' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την δύσκολη κατάσταση που βίωσε σχετικά με την υγεία της μοιράστηκε στα social media ένα χρόνο μετά η Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγός.

Η Τζωρτζίνα Ποταμίτου δεν άφησε κανέναν διαδικτυακό της φίλο ασυγκίνητο το βράδυ της Τετάρτης, 24 Ιανουαρίου. 

Η ανάρτηση της ραδιοφωνικής παραγωγού έγραφε:"Σαν σήμερα. 1 χρόνος από την αφαίρεση του όγκου που είχα στον εγκέφαλο. Ευχαριστώ τον Θεό που επέλεξε να συνεχίσω αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται ζωή!". 

Την ανάρτησή της η Τζωρτζίνα Ποταμίτου συνόδευσε με μια φωτογραφία της από την διάρκεια της θεραπείας της ένα χρόνο πριν, και οι φίλοι της -επώνυμοι και μη- της έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα αγάπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE