Του «έπιασε» την ταυτότητα ο Σωφρόνης, αλλά…

Του «έπιασε» την ταυτότητα ο Σωφρόνης, αλλά…

Για να φάει τόσο δυνατό μπάτσο από τον Απόλλωνα ο ΑΠΟΕΛ, ο κύριος υπεύθυνος είναι ο προπονητής του. 

Μπορεί να λεχθεί ότι του “έπιασε” την ταυτότητα χθες βράδυ ο συνάδελφος του Σωφρόνης Αυγουστή. Ο τελευταίος είχε κάμει αυτή τη “μαγκιά” και στον τελικό του κυπέλλου, πριν από οκτώ μήνες, από τον Τόμας Κρίστιανσεν στον τελικό του κυπέλλου. 

Το ζήτημα για τον Γιώργο Δώνη, είναι ότι δεν του άφησαν καθόλου περιθώρια αντίδρασης (να διορθώσει τα λάθη του) οι παίχτες του Απόλλωνα, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του ματς, το σκορ ήταν ήδη στο 0-3. 

Μπείτε στη θέση του, εδώ που τα λέμε, όσα διπλώματα προπονητικής κι αν έχετε. 

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει πάντως την ευκαιρία να… αντιδράσει για να ξεπλύνει την ψεσινή ντροπή, σε έξι μέρες από σήμερα. Η ομάδα του παίζει στη Λεμεσό με τους (νέους) πρωτοπόρους. 

Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, ποιες είναι οι κινήσεις… ανακατέματος της τράπουλας (θα έχει έξτρα επιλογές παιχτών) εκ μέρους του Δώνη, με σκοπό όχι μόνο να πάρει τη ρεβάνς, αλλά συνάμα να τερματίσει την αρνητική παράδοση της ομάδας του τα τελευταία χρόνια κόντρα στον Απόλλωνα. 

Συνολικά 12 παιχνίδια έδωσαν οι δυο ομάδες, τις τελευταίες 3 σεζόν, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού μετρούν 7 νίκες και 5 ισοπαλίες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.