ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώνει Υπουργό Οικονομικών ο Σταύρος Μαλάς

Ανακοινώνει Υπουργό Οικονομικών ο Σταύρος Μαλάς

Δεν ήταν «πυροτέχνημα» η δήλωση του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Μαλά στο debate που έγινε τη Δευτέρα 22/1 και επιμένει στην πρόθεση του να ανακοινώσει τον Υπουργό Οικονομικών αν και εφόσον ο ίδιος εκλεγεί στο ανώτατο αξίωμα.

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Debate» το βράδυ της Τετάρτης 24/1 ο κύριος Μαλάς είπε πως αν περάσει στον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 28/1 την αμέσως επόμενη μέρα θα ανακοινώσει τον Υπουργό Οικονομικών.

Δέχτηκε πιέσεις από την Αιμιλία Κενεβέζου να αποκαλύψει το όνομα του, καθώς και το αν προτίθεται να ανακοινώσει και άλλα ονόματα σε θέσεις κλειδιά με τον ίδιο να μην αποκαλύπτει περισσότερα και να συστήνει υπομονή.

Τόνισε πάντως πως δεν θα κυβερνήσει το ΑΚΕΛ, προσθέτοντας πως θα τοποθετήσει στην κυβέρνηση πρόσωπα άξια που θα προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς μέχρι και το χώρο της Δεξιάς ενώ το 50% τουλάχιστον θα είναι γυναίκες.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top