Λετυμπιώτης: Αμετάθετος ο στόχος για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης
Ο στόχος της Λευκωσίας για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης παραμένει αμετάθετος, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Στον άξονα ο παίχτης που ξεχώρισε, είναι αυτός ο ψιλό-λιγνος Βραζιλιάνος, με το όνομα Άλεφ Ντος Σάντος. Ήταν άλλο πράγμα η ψεσινή του εμφάνιση.
Ακούμε να λένε κατά καιρούς για μοντέρνους ακραίους μπακ. Εννοώντας αυτούς που πέραν από τα αμυντικά τους καθήκοντα, βοηθούν και με το παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι.
Για τα δικά μας τα ποδοσφαιρικά μεγέθη, ο 22χρονος παίχτης είναι η προσωποποίηση του μοντέρνου κεντρικού χαφ.
Καταλαβαίνουν αυτοί που διοικούν τον Απόλλωνα, ότι θα χρειαστεί κάμποση προσπάθεια να τον αφήσουν στη Λεμεσό και μετά το καλοκαίρι. Ο Άλεφ αγωνίζεται υπο μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στους κυανόλευκους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




