Στο ΓΣΠ με φόρα για την… έκπληξη και το 3×3!

Στο ΓΣΠ με φόρα για την… έκπληξη και το 3×3!

Η Νέα Σαλαμίνα θα ταξιδέψει σήμερα (30/1 – 19:00) στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια σε ένα παιχνίδι σκέτη πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους» της Αμμοχώστου.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Εθνικό Άχνα και Πάφο θα προσπαθήσει κόντρα στην βελτιωμένη Ομόνοια του Ιβάιλο Πέτεφ να κάνει την έκπληξη και να πάρει το βαθμολογικό κέρδος, βάζοντας για τα καλά τις βάσεις για παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται με βελτιωμένο πρόσωπο στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν αυτό να το εκμεταλλευτούν και κόντρα στην Ομόνοια. Στο στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας το γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, ωστόσο θα κυνηγήσουν μέσα στο ΓΣΠ έστω και την παραμικρή ελπίδα για βαθμολογικό όφελος.

Στα αγωνιστικά ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Κούσουλο (τιμωρημένος) με τους Καρώ και Χατζηκωνσταντή να διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα για το κέντρο της άμυνας.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, καθώς έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που παρέταξε στην ενδεκάδα της ομάδας του στη νίκη επί της Πάφου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι πέραν του τιμωρημένου Κούσουλου εκτός θα είναι και Μπριτζίτο αλλά και ο Μανογιάν ο οποίος είναι εκτός πλάνων και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.