Πιάστηκε από το πίσω μέρος λεωφορείου για να μην πληρώσει εισιτήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πιάστηκε από το πίσω μέρος λεωφορείου για να μην πληρώσει εισιτήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο ορισμός του τζαμπατζή!

Τα παλιά τα χρόνια υπήρχαν οι σαλταδόροι που ανέβαιναν στο πίσω μέρος του τραμ για να μην πληρώσουν εισιτήριο. Φαίνεται όμως ότι σαλταδόρους έχουμε και στη σημερινή εποχή, όπως αποδείχθηκε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Οδηγός, απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου έναν νεαρό να έχει κρεμαστεί στο πίσω μέρος λεωφορείου του ΟΑΣΘ, όσο αυτό ήταν εν κινήσει, ενδεχομένως για να μην πληρώσει εισιτήριο, αν και η αιτία δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.

Το λεωφορείο πραγματοποιούσε τη διαδρομή Άγιος Ιωάννης – Πανεπιστήμιο και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε σελίδα του Facebook, συνοδευόμενη από την εξής λεζάντα:

«Όταν μπαίνει ελεγκτής σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ».

Φυσικά η φωτογραφία έγινε viral, κανείς όμως δεν έμαθε την ταυτότητα του νεαρού και κυρίως αν έφτασε στον προορισμό του σώος και αβλαβής.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE