EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 17 άτομα 'έπιασε' η Αστυνομία που κινούνταν πεζοί στους δρόμους

EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 17 άτομα 'έπιασε' η Αστυνομία που κινούνταν πεζοί στους δρόμους

Δύο παρόμοια περιστατικά, με 14 και άλλα τρία πρόσωπα που πιάστηκαν καθώς κινούνταν πεζοί σε δρόμους, αντιμετώπισαν το βράδυ της Τετάρτης 7/2 οι Αρχές. 

Το πρώτο περιστατικό συνέβη γύρω στις 9.30 βράδυ της Τετάρτης 7/2, όταν λήφθηκε πληροφορία ότι στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Περιστερώνας, υπήρχαν τρείς άγνωστοι άντρες, πιθανόν μετανάστες.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για τρία πρόσωπα ηλικίας 19, 17 και 16 ετών, για τους οποίους διεξάγονται εξετάσεις από την ΥΑΜ Λευκωσίας για να διαπιστωθεί το καθεστώς παραμονής τους στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα της Πέμπτης 8/2, όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου, κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν 14 αλλοδαπούς άντρες να διακινούνται πεζοί στο δρόμο Αθηένου – Λυμπιών.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, όπου γίνονται εξετάσεις από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για να διαπιστωθεί το καθεστώς παραμονής τους στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE