Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή είναι εντός στόχων, διεκδικεί το πρωτάθλημα και θέλει να πάρει την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για να ανοίξει και την ψαλίδα ενάντια στους κιτρινοπράσινους (τώρα είναι στο +3). Οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων της Λεμεσού απέδειξαν πως δεν μασάνε σε τέτοια παιχνίδια που έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και πως θέλουν όσο τίποτα να φεύγουν νικητές από το γήπεδο.
Ο κόσμος του Απόλλωνα οφείλει να δώσει βροντερό παρών, να στηρίξει την ομάδα και να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές στο να πάρουν μια μεγάλη νίκη, από αυτές που σε πάνε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




