Τα ακριβές λόγια της «φωτιάς» από Μισό για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ!

Τα ακριβές λόγια της «φωτιάς» από Μισό για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ!

Επειδή ο… απόηχος των δηλώσεων του πρώην Κύπριου αμυντικού, Άγγελου Μισού, στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM και στην εκπομπή «Όλα Μάλε» την Παρασκευή ακόμη καλά κρατεί, με την αντίδραση της Ομόνοιας, σας παρουσιάζουμε τα λόγια ακριβώς πως λέχθησαν στη συγκεκριμένη εκπομπή.

«Το τελευταίο παιχνίδι, ήταν πάσαρε μου εσύ να σου πασάρω εγώ για να βγει πρωταθλητής το ΑΠΟΕΛ και στην Ευρώπη η ΑΕΛ. Και έμεινε η Ομόνοια εκτός (Ευρώπης)» επισήμανε ο Άγγελος Μισός, για να προσθέσει μετά ο Κώστας Μαλέκκος το εξής «Με ισοπαλία βολεύονταν και οι δύο»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE