Τα ακριβές λόγια της «φωτιάς» από Μισό για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ!

Τα ακριβές λόγια της «φωτιάς» από Μισό για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ!

Επειδή ο… απόηχος των δηλώσεων του πρώην Κύπριου αμυντικού, Άγγελου Μισού, στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM και στην εκπομπή «Όλα Μάλε» την Παρασκευή ακόμη καλά κρατεί, με την αντίδραση της Ομόνοιας, σας παρουσιάζουμε τα λόγια ακριβώς πως λέχθησαν στη συγκεκριμένη εκπομπή.

«Το τελευταίο παιχνίδι, ήταν πάσαρε μου εσύ να σου πασάρω εγώ για να βγει πρωταθλητής το ΑΠΟΕΛ και στην Ευρώπη η ΑΕΛ. Και έμεινε η Ομόνοια εκτός (Ευρώπης)» επισήμανε ο Άγγελος Μισός, για να προσθέσει μετά ο Κώστας Μαλέκκος το εξής «Με ισοπαλία βολεύονταν και οι δύο»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE