Survivor 2: Η Παπαδοπούλου 'καρφώνει' την Σπυροπούλου - Δείτε τι αποκάλυψε! - VIDEO

Survivor 2: Η Παπαδοπούλου 'καρφώνει' την Σπυροπούλου - Δείτε τι αποκάλυψε! - VIDEO

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Survivor Πανόραμα και μεταξύ άλλων μίλησε για την "πριγκίπισσα" του φετινού Survivor, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η «μπουλντόζα» του περσινού ριάλιτι αποκάλυψε πως την μέρα που θα πετούσε η Κωνσταντίνα για Άγιο Δομίνικο την συνάντησε τυχαία στο κομμωτήριο με την ξανθιά παρουσιάστρια να της ζητά συμβουλές που θα την βοηθήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Χαρακτηριστικά η Ειρήνη είπε: «Δεν το περίμενα ότι ηΚωνσταντίνα θα δήλωνε συμμετοχή. Την είχα πετύχει την μέρα που θα έφευγε σ ένα κομμωτήριο και έπαθε σοκ που με είδε. Και μου εξομολογήθηκε ότι θα μπει στο παιχνίδι. Με ρώταγε τι θα ζορίσει περισσότερο και πάνω που τις εξηγούσα τις δυσκολίες και το τι θα αντιμετωπίσει και φαινόταν να καταλαβαίνει τι της λέω με ρωτάει “δηλαδή ούτε ένα λιποζάν δεν μπορώ να πάρω μαζί μου;” και με άφησε άφωνη».

Στην συνέχεια σχολίασε πως την βλέπει αγωνιστικά: «Με τον καιρό αν παίζει και επιμένει θα αποκτήσει εμπειρία και θα γίνεται όλο και καλύτερη. Να μην κοιτάζει του αντιπάλους της ειδικά όταν αγωνίζεται».

https://www.youtube.com/watch?v=VVxBMha-XW8 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE