ΦΡ. ΤΑΜΑΣΟΥ: Καρέ- καρέ η ανάσυρση του οχήματος – ΦΩΤΟ & VIDEO

ΦΡ. ΤΑΜΑΣΟΥ: Καρέ- καρέ η ανάσυρση του οχήματος – ΦΩΤΟ & VIDEO

Γύρω στις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής (4/3) ελαβε τέλος η επιχείρηση της ΕΜΑΚ για ανάσυρση του οχήματος και του ατόμου που βρισκόταν εντός αυτού, που κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, εισχώρησε στον υδατοφράχτη Ταμασού, το πρωί της ίδιας μέρας.

Στις 11:26 το μεσημέρι της Κυριακής (4/3) δόθηκε πληροφορία στις αρχές, ότι όχημα έχει εισχωρήσει μέσα στον υδατοφράχτη Ταμασού.

Γύρω στη 01:40 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, άρχισε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου και του προσώπου που κατέληξαν στον πυθμένα του φράγματος.

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες, οι δύτες κατάφεραν να μεταφέρουν το άψυχο σώμα του άτυχου 38χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι αλλοδαπός, ενώ στην συνέχεια, έγινε ανέσυραν και το όχημα μέσα από τον υδατοφράκτη.

Μ. Παναγιώτου

https://www.youtube.com/watch?v=DkbtoM4BRGY

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE