ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Ο 35χρονος είχε ενοχληθεί για χαρακτηρισμό σε δημοσίευμα του PafosPress

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Ο 35χρονος είχε ενοχληθεί για χαρακτηρισμό σε δημοσίευμα του PafosPress

Φέρεται να ενοχλήθηκε για δημοσίευση που αφορούσε την σύλληψη του για την απόπειρα ληστείας στην Τράπεζα Κύπρου που σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2018, ο ύποπτος της υπόθεσης εμπρησμού σε βάρος δημοσιογράφων από την Πάφο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ενώπιον του δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (21/03) ο 35χρονος άντρας, ο οποίος είναι ύποπτος για τον εμπρησμό του οχήματος οχήματος ζεύγους δημοσιογράφων που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/03).

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 35χρονος είχε τηλεφωνήσει πριν από δυο μήνες, στον δημοσιογράφο Μάριο Ιγνατίου για ρεπορτάζ που είχε γράψει σε σχέση με την υπόθεση σύλληψης του για την απόπειρα ληστείας της Τράπεζας Κύπρου που διαπράχθηκε την 4η Ιανουαρίου του 2018.

Συγκεκριμένα, ενοχλήθηκε γιατί ο δημοσιογράφος είχε σημειώσει στο δημοσίευμα του πως πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στις Αρχές.

Ο 35χρονος ήταν αναμεσά στα πρόσωπα που ανακρίθηκαν για την υπόθεση του εμπρησμού.

Το άλλοθι για την παρούσα υπόθεση που έδωσε δεν έπεισε τις Αρχές, αφού είχε πει πως ήταν σε συγκεκριμένο χώρο κάτι το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες δεν εξακριβώθηκε.

Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία οδηγήθηκε στην σύλληψη του 35χρονου για την απόπειρα ληστείας στην Τράπεζα, μετά από επιστημονική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σε δικαστική διαδικασία, πρόκειται πρόσωπο που εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρησμού οχήματος, διάρρηξη κτηρίου, κλοπή αυτοκινήτου, απόπειρα κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017 και την απόπειρας ληστείας της Τράπεζας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top