Γεωργιάδης για Συνεργατισμό: «Δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση»

Γεωργιάδης για Συνεργατισμό: «Δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση»

Εγκρίθηκε το πακέτο νομοσχεδίων που αφορούν την αντιμετώπιση των ΜΕΔ, από το Υπουργικό Συμβούλιο κατά την έκτακτη συνεδρία του ημερομηνίας 28/06.

Όπως ανέφερε με το πέρας της συνεδρίας ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, το 2015 έγινε μια σημαντική βελτίωση το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά το εν λόγω ζήτημα, όμως διαπιστώθηκαν κενά και αδυναμίες.

Παράλληλα ασκείτο και πίεση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην Κυπριακή Κεντρική Τράπεζα και κατ’ επέκταση στον Κύπριο πολίτη.

Ζητήματα τα οποία κρίνουν ως αναγκαία την κατεπείγουσα αλλαγή των αδυναμιών, με το πλαίσιο προστασίας ωστόσο να παραμένει αμετάβλητο.

Ερωτηθείς για τον Συνεργατισμό ο υπουργός Οικονομικών, ανέφερε πως συμμερίζεται την άποψη της ΚΤΚ πως υπό τις περιστάσεις είναι η καλύτερη λύση, ενώ παράλληλα την χαρακτήρισε ως μια «δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.