ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ανακρίθηκε η 40χρονη – 'Είχε Άγιο' ο τρίτος στο πίσω κάθισμα

ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ανακρίθηκε η 40χρονη – 'Είχε Άγιο' ο τρίτος στο πίσω κάθισμα

Εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης εναντίον της 40χρονης που οδηγούσε το μοιραίο όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο φρικτό θανατηφόρο τροχαίο, που έχασαν τις ζωές τους, δύο 11χρονα κορίτσια.

Συνελήφθη, ανακρίθηκε και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη η 40χρονη οδηγός του μοιραίου οχήματος, σύμφωνα με το Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ και την Σωτηρούλα Χριστοφίδου.

Η μητέρα του ενός εκ των δύο κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους, έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Η 40χρονη, μετά την νέα κατάθεσή της, επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται προληπτικά. 

Σημειώνεται ότι, εκτός από τις δύο 11χρονες οι οποίες δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας και έχασαν μοιραία την ζωή τους, ούτε το τρίτο πρόσωπο που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα του οχήματος, δεν έφερε.

Το τροχαίο συνέβη λίγο αργότερα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της Παρεκκλησιάς γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, όταν τα πέντε πρόσωπα, με οδηγός την 40χρονη, κατευθύνονταν προς την Πάφο, όπου διαμένουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE