ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Τελείται η κηδεία του Γεωργίου – Η παράκληση της οικογένειας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Τελείται η κηδεία του Γεωργίου – Η παράκληση της οικογένειας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 42χρονος Γιώργος Γεωργίου, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα.

Στις 16:30 της Τετάρτης 04/07 τελείται από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μενεού, η κηδεία του Γιώργου Γεωργίου, 42 χρόνων από τη Λάρνακα.

Ο Γεωργίου, υπάλληλος της ΑΗΚ βρισκόταν το πρωί της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018, σε κλωβό ανυψωτικού μηχανήματος  και ασχολείτο με κλάδεμα δέντρου, κλαδιά του οποίου ήταν μπλεγμένα σε καλώδια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φαίνεται ότι αποκόπηκε πήρος του ανυψωτήρα με αποτέλεσμα ο κλωβός να πέσει στο έδαφος από ύψος 4 περίπου μέτρων.

Ο άτυχος Γεωργίου που καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά, έπεσε και κτύπησε το κεφάλι του στην άσφαλτο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η ταφή του Γεωργίου θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Μενεού, ενώ έγινε έκκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα παιδιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Θέματα διμερών συνεργασιών και διαπεριφερειακές εξελίξεις, θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Ισραήλ, στις 4 Μαΐου. Αυτό ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) αρμόδιες πηγές, σημειώνοντας, επίσης, πως κατά την επίσκεψη του ΠτΔ θα συζητηθεί και η επικείμενη Τριμερής Σύνοδος των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.