Πυρκαγιά σε πλοίο με 335 επιβαίνοντες στη Βαλτική

Πυρκαγιά σε πλοίο με 335 επιβαίνοντες στη Βαλτική

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε πορθμείο στο οποίο επιβαίνουν 335 άνθρωποι στη Βαλτική θάλασσα, ανακοίνωσε ο στρατός της Λιθουανίας την Τρίτη 02/10.

Ο στρατός ανέφερε πως έστειλε ένα ελικόπτερο στο πλοίο και πως άλλα δύο βρίσκονται σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, δήλωσε εκπρόσωπος της λιθουανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Το πλοίο βρίσκεται σε απόσταση 135 χλμ. από το Καλίνινγκραντ.

Σύμφωνα με το RIA Novosti, υπάρχουν πληροφορίες ότι σημειώθηκε έκρηξη στο μηχανοστάσιο του πορθμείου.

Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες άλλες πληροφορίες.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE