Πυρκαγιά σε πλοίο με 335 επιβαίνοντες στη Βαλτική

Πυρκαγιά σε πλοίο με 335 επιβαίνοντες στη Βαλτική

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε πορθμείο στο οποίο επιβαίνουν 335 άνθρωποι στη Βαλτική θάλασσα, ανακοίνωσε ο στρατός της Λιθουανίας την Τρίτη 02/10.

Ο στρατός ανέφερε πως έστειλε ένα ελικόπτερο στο πλοίο και πως άλλα δύο βρίσκονται σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, δήλωσε εκπρόσωπος της λιθουανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Το πλοίο βρίσκεται σε απόσταση 135 χλμ. από το Καλίνινγκραντ.

Σύμφωνα με το RIA Novosti, υπάρχουν πληροφορίες ότι σημειώθηκε έκρηξη στο μηχανοστάσιο του πορθμείου.

Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες άλλες πληροφορίες.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE