ΚΥΠΡΟΣ: Βάσει κριτηρίων θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την θεομηνία - Καταγράφονται οι ζημίες

ΚΥΠΡΟΣ: Βάσει κριτηρίων θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την θεομηνία - Καταγράφονται οι ζημίες

Έξι συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης συνεχίζουν την καταγραφή των ζημιών που άφησε πίσω της την Κυριακή (21/10) η κακοκαιρία σε Παλιομέτοχο και Αγίους Τριμιθιάς, με τον Έπαρχο Λευκωσίας Μάριο Παναγίδη να λέει ότι στόχος είναι να ολοκληρωθεί αυτή η εργασία εντός 2-3 ημερών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Παναγίδης ότι επί τόπου βρίσκονται 2 συνεργεία στο Παλιομέτοχο και 4 στους Αγίους Τριμιθιάς, τα οποία καταγράφουν τις ζημιές σε συνεργασία με τις κοινοτικές αρχές.

«Από την Κυριακή (21/10) βρισκόμαστε κοντά στους πληγέντες, όπως και το πρωί της Δευτέρας (22/10) και θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί μέχρι να καταγραφούν όλα τα υποστατικά και να ολοκληρωθεί η εργασία» είπε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE