ΚΥΠΡΟΣ: Βάσει κριτηρίων θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την θεομηνία - Καταγράφονται οι ζημίες

ΚΥΠΡΟΣ: Βάσει κριτηρίων θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την θεομηνία - Καταγράφονται οι ζημίες

Έξι συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης συνεχίζουν την καταγραφή των ζημιών που άφησε πίσω της την Κυριακή (21/10) η κακοκαιρία σε Παλιομέτοχο και Αγίους Τριμιθιάς, με τον Έπαρχο Λευκωσίας Μάριο Παναγίδη να λέει ότι στόχος είναι να ολοκληρωθεί αυτή η εργασία εντός 2-3 ημερών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Παναγίδης ότι επί τόπου βρίσκονται 2 συνεργεία στο Παλιομέτοχο και 4 στους Αγίους Τριμιθιάς, τα οποία καταγράφουν τις ζημιές σε συνεργασία με τις κοινοτικές αρχές.

«Από την Κυριακή (21/10) βρισκόμαστε κοντά στους πληγέντες, όπως και το πρωί της Δευτέρας (22/10) και θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί μέχρι να καταγραφούν όλα τα υποστατικά και να ολοκληρωθεί η εργασία» είπε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE