Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Συγκεκριμένα το πρόβλημα παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 10:00.
Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου: «Υπάρχει γενικό πρόβλημα με την υπηρεσία. Το τεχνικό τμήμα εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό».
Όταν ζητήσαμε διευκρινήσεις μέσω διαδικτύου, ενημερωθήκαμε πως το πρόβλημα δεν επηρεάζει συγκεκριμένες περιοχές, αλλά είναι Παγκύπριο.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον αριθμό του κόσμου που επηρεάζεται. Πάντως, μέχρι και το 2015 η CYTA λόγω και της αξιοπιστίας της είχε το 61% των συνδρομών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις