Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Του Χαράλαμπου Ζάκου
Η αύξηση 45% των τελευταίων τριών χρόνων στην επιβατική κίνηση στους αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου που ανέφερε η ίδια η Hermes σε δελτίο Τύπου της, πυροδότησε νέες συζητήσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις που καλείται το κράτος να πληρώνει στην εταιρεία λόγω των επιβατών που χάνει από τη λειτουργία του παράνομου αεροδρομίου στην Τύμπου.
Πιο συγκεκριμένα, το κράτος αποζημιώνει την Hermes με εκατομμύρια ευρώ, λόγω της λειτουργίας του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου μετά από διαπραγματεύσεις με την εταιρεία που προηγήθηκε της συμφωνία διαχείρισης των αεροδρομίων της Κύπρου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις