Στο περίπου οι αποζημιώσεις στην Hermes – Πόσα στοιχίζει κάθε Ε/κ επιβάτης που πετά από Τύμπου

Στο περίπου οι αποζημιώσεις στην Hermes – Πόσα στοιχίζει κάθε Ε/κ επιβάτης που πετά από Τύμπου

Αποζημιώσεις εκατομμυρίων πληρώνει το κράτος στην Hermes με κατά προσέγγιση στοιχεία σχετικά με τον αριθμό Ελληνοκυπρίων που ταξιδεύουν από το παράνομο αεροδρόμιο.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Η αύξηση 45% των τελευταίων τριών χρόνων στην επιβατική κίνηση στους αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου που ανέφερε η ίδια η Hermes σε δελτίο Τύπου της, πυροδότησε νέες συζητήσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις που καλείται το κράτος να πληρώνει στην εταιρεία λόγω των επιβατών που χάνει από τη λειτουργία του παράνομου αεροδρομίου στην Τύμπου.

Πιο συγκεκριμένα, το κράτος αποζημιώνει την Hermes με εκατομμύρια ευρώ, λόγω της λειτουργίας του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου μετά από διαπραγματεύσεις με την εταιρεία που προηγήθηκε της συμφωνία διαχείρισης των αεροδρομίων της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.