Στο περίπου οι αποζημιώσεις στην Hermes – Πόσα στοιχίζει κάθε Ε/κ επιβάτης που πετά από Τύμπου

Στο περίπου οι αποζημιώσεις στην Hermes – Πόσα στοιχίζει κάθε Ε/κ επιβάτης που πετά από Τύμπου

Αποζημιώσεις εκατομμυρίων πληρώνει το κράτος στην Hermes με κατά προσέγγιση στοιχεία σχετικά με τον αριθμό Ελληνοκυπρίων που ταξιδεύουν από το παράνομο αεροδρόμιο.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Η αύξηση 45% των τελευταίων τριών χρόνων στην επιβατική κίνηση στους αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου που ανέφερε η ίδια η Hermes σε δελτίο Τύπου της, πυροδότησε νέες συζητήσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις που καλείται το κράτος να πληρώνει στην εταιρεία λόγω των επιβατών που χάνει από τη λειτουργία του παράνομου αεροδρομίου στην Τύμπου.

Πιο συγκεκριμένα, το κράτος αποζημιώνει την Hermes με εκατομμύρια ευρώ, λόγω της λειτουργίας του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου μετά από διαπραγματεύσεις με την εταιρεία που προηγήθηκε της συμφωνία διαχείρισης των αεροδρομίων της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE