Εργντογάν: «Η Τουρκία θα προχωρήσει στην παραγωγή αντιαεροπορικών πυραύλων»

Εργντογάν: «Η Τουρκία θα προχωρήσει στην παραγωγή αντιαεροπορικών πυραύλων»

Η Τουρκία άρχισε τις εργασίες για να κατασκευάσει το πρώτο εγχώριας παραγωγής αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα μεγάλου βεληνεκούς και η πρώτη παράδοση σχεδιάζεται για το 2021, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Επίσης θα αγοράσει πυραύλους επιφανείας-αέρος S-400 από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως η εγκατάσταση του πυραυλικού συστήματος S-400 θα αρχίσει τον Οκτώβριο του 2019.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.