ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κατατρόμαξαν οι κάτοικοι από τις καταρρακτώδεις βροχές - Όχημα έπεσε σε βάθος τριών μέτρων - Ζημιές στα εστιατόρια

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κατατρόμαξαν οι κάτοικοι από τις καταρρακτώδεις βροχές - Όχημα έπεσε σε βάθος τριών μέτρων - Ζημιές στα εστιατόρια

Ένα αυτοκίνητο κατέληξε σε κρατήρα βάθους τριών μέτρων που άνοιξε στο παλιό δρόμο Χοιροκοιτίας – Ψεματισμένου, από τις καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (21/11) στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Έλενα Θεοδώρου, Κοινοτάρχης Χοιροκοιτίας από τις χθεσινοβραδινές έντονες βροχοπτώσεις που έπεσαν σε αρκετές περιοχές της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, υποχώρησε ο παλιός δρόμος Χοιροκοιτίας – Ψεματισμένου με αποτέλεσμα να ανοίξει κρατήρας στο οδόστρωμα.

Πρόσθεσε ότι «γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα από τις καταρρακτώδεις βροχές υποχώρησε ο παλιός δρόμος Χοιροκοιτίας – Ψεματισμένου , με αποτέλεσμα να ανοίξει κρατήρας στο οδόστρωμα βάθους τριών μέτρων και να πέσει μέσα ένα αυτοκίνητο. Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος δεν έπαθε οτιδήποτε αλλά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς».

Εξήγησε ότι εδώ και ένα περίπου χρόνο άρχισαν να γίνονται κάποια έργα στο συγκεκριμένο δρόμο τα οποία έπρεπε να ολοκληρωθούν εδώ και πέντε μήνες. Ωστόσο το έργο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με αποτέλεσμα να σημειωθούν οι χθεσινοβραδινές πλημμύρες από τις έντονες βροχοπτώσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE