ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Πολλά τα τραύματα που υπέστη η άτυχη Μυροφόρα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Πολλά τα τραύματα που υπέστη η άτυχη Μυροφόρα

Την Τρίτη (27/11) διενεργήθηκε νεκροτομή επί της σορού της 72χρονης Μυροφόρας Αρέστη, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα την Δευτέρα (26/11).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Το θανατηφόρο τροχαίο θυμίζουμε ότι συνέβη γύρω στις 13:00 της Δευτέρας (26/11) , όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη κάτοικος Πάφου, στον κεντρικό δρόμο Πάφου – Επισκοπής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την Μυροφόρα Αρέστη, 72 ετών, τέως από την Επισκοπή Πάφου, η οποία τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Η 72χρονη τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της γύρω στις 6 το απόγευμα.

Η 47χρονη παρουσιάστηκε την Τρίτη (26/11) ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, για διήμερη προσωποκράτησή της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE