ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Πολλά τα τραύματα που υπέστη η άτυχη Μυροφόρα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Πολλά τα τραύματα που υπέστη η άτυχη Μυροφόρα

Την Τρίτη (27/11) διενεργήθηκε νεκροτομή επί της σορού της 72χρονης Μυροφόρας Αρέστη, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα την Δευτέρα (26/11).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Το θανατηφόρο τροχαίο θυμίζουμε ότι συνέβη γύρω στις 13:00 της Δευτέρας (26/11) , όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη κάτοικος Πάφου, στον κεντρικό δρόμο Πάφου – Επισκοπής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την Μυροφόρα Αρέστη, 72 ετών, τέως από την Επισκοπή Πάφου, η οποία τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Η 72χρονη τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της γύρω στις 6 το απόγευμα.

Η 47χρονη παρουσιάστηκε την Τρίτη (26/11) ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, για διήμερη προσωποκράτησή της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE