Τετ α τετ Αναστασίου με παίκτη της ΑΕΛ στα αποδυτήρια

Τετ α τετ Αναστασίου με παίκτη της ΑΕΛ στα αποδυτήρια

Μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ομόνοια, ο διεθνής επιθετικός της Λεμεσιανής ομάδας, Νέστορας Μυτίδης, πήγε στα αποδυτήρια των «πράσινων» και είχε ένα «θερμό» τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου.

Θυμίζουμε ότι οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στην Ολλανδική Ρόντα πριν από δύο χρόνια, όταν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας είχε αναλάβει ο Ελλαδίτης κόουτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE